Tarih: 07.08.2024 11:43

TÜGVA Tavşanlı Yaz Okulları kapanış programı gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tavşanlı Temsilciliği ve Çare Derneği tarafından düzenlenen yaz okullarının kapanış programı büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Tavşanlı Ada Mesire Alanı Amfi Tiyatro kısmında gerçekleşen programda konuşan TÜGVA İlçe Başkanı İlyas Hakarayan, bu sene 3 okul ve bin öğrenciyle gerçekleştirilen yaz okullarındaki çocuklara milli ve manevi destekte bulunmak için çalışmalar yaptıklarını ve aile programları da düzenleyerek birlik ve beraberliğe destek olmak üzere yaz okullarının tamamlandığını ifade ederken, bundan sonraki süreçte ise daha güçlü bir teşkilat ile tüm Tavşanlı halkına hitap edecek etkinliklere önem vereceklerini belirtti.
Programa TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öndeş, Çare Derneği Genel Başkanı Mehmet Südlü, Türkiye Filipinler Dostluk Elçisi Dr. M. Rıza Derindağ, TÜGVA yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Refik Raşit Küçükkağnıcı, AK Parti İlçe Başkanı Himmet Özer, STK temsilcileri, öğrenci velileri ve öğrenciler katılım sağladı.
Kütahya Evliya Çelebi Mehter Takımının da yer aldığı etkinlikte öğrenciler için hazırlanan gösteriler sergilendi. Programda eğitimde emeği olanlara teşekkür belgeleri takdim edildi. Program sonunda İlyas Hakarayan, katılımcılara teşekkür etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB