TSYD KAYSERİ ŞUBESİ’NDEN, KAYSERİSPOR’A ZİYARET

TSYD KAYSERİ ŞUBESİ’NDEN, KAYSERİSPOR’A ZİYARET

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Kayseri Şube yöneticileri süper ligin ilk haftasında galibiyet alan ve moralli olan HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Teknik Direktör Bayram Bektaş’ı ziyaret ettiler.

HES Kablo Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı ve Teknik Direktör Bayram Bektaş’ı ziyaret eden Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Kayseri Şube yöneticileri yeni sezon ve takımla ilgili gelişmeler konusunda fikir alış verişinde bulundular.

Şube Başkanı Oktay Ensari, Asbaşkan Canan Bayram ve Genel Sekreter Mustafa Gürbüz’ün hazır bulunduğu ziyarette Başkan Berna Gözbaşı takımın transferleri, sezon öncesi akreditasyonlar ve kulüp ile basın arasındaki ilişkiler konusunda görüş alış-verişi yapıldı. Başkan Gözbaşı’na ayrıca deplasmana gidecek olan basın mensupları konusunda verilen kontenjanlar ve uygulamaların nasıl olacağı hakkında geniş bir bilgi verildi.

Başkan Ensari, HES Kablo Kayserispor Başkanı Gözbaşı’na sadece maçlar değil idmanlarda da basın mensuplarının nasıl çalışma yapacağının kulüp tarafından belirtilmesi ve idman takibi için yeterli sürenin verilmesi gerekliliğinden söz etti. Şube yöneticiler daha sonra Teknik Direktör Bayram Bektaş ile de bir süre görüşerek başarı dileklerinde bulundular.