"Troyalı Kadınlar", Kepez Kültür Festivali’nde sahnelendi

14.08.2024 15:18:32

"Troyalı Kadınlar", Kepez Kültür Festivali’nde sahnelendi

Antalya’da Kepez Kültür Festivali kapsamında düzenlenen tiyatro gününde sahnelenen "Troyalı Kadınlar Anonim Şirketi" adlı oyun, seyirciyle buluştu.
Kepez Belediyesi’nin, 7 Eylül’e kadar sürecek olan Kültür Festivali devam ediyor. Festival kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü’nün temel oyunculuk tiyatro atölyesi, "Troyalı Kadınlar Anonim Şirketi" oyununu Dokuma Park’ta tiyatroseverlere sergiledi.
Oyunun konusu:
Oyun, iki kardeşin, babalarından kalan tarlayı bulmak için yola çıkmalarıyla başladı. Geceyi bu tarlada kamp yaparak geçiren kardeşlerin başına gelen garip olaylar, seyirciyi hem güldürdü hem düşündürdü. Tarlanın peşine düşen kardeşler, olayların arkasında uzaktan akrabaları olan muhtar İsa’nın parmağı olabileceğini düşünürken, beklenmedik gelişmeler işin içinde daha karmaşık durumların olabileceğini ortaya koydu.
“Troyalı Kadınlar Anonim Şirketi" oyununun yazarlığını ve yönetmenliğini Sahne Sanatları Eğitmeni Fatma Çisem Alemdar üstlendi.