Trendyolmilla ilk ayakkabı koleksiyonunu satışa sundu

Trendyolmilla ilk ayakkabı koleksiyonunu satışa sundu

Trendyolmilla ilk ayakkabı koleksiyonunu satışa sundu

Trendyolmilla, 2024 İlkbahar/Yaz sezonunda ilk kez bir ayakkabı koleksiyonunu piyasaya sürdü. Koleksiyon, moda tutkunlarına şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Hazır giyimde online alışverişin adreslerinden biri olan Trendyolmilla, ayakkabı dünyasına adım attı. Topuklu ayakkabılardan babetlere, terliklerden sandaletlere kadar geniş bir yelpazede ürünlerin yer aldığı Trendyol Shoes SS24 koleksiyonu, platformun sayfalarında yerini aldı.

Yapılan açıklamaya göre, hem trendleri takip eden hem de günlük ihtiyaçları karşılayan kadın ayakkabıları koleksiyonu, zarif seçenekler sunuyor. Platformun modayı herkes için erişilebilir kılma hedefi doğrultusunda müşterilerle buluşan koleksiyonda, yaz ayları için tüm okazyonlara uygun parçalar yer alıyor.

Koleksiyonda; şık ve rahat topuklu sandaletler, havalı sandaletler, konforlu babet ayakkabılar, çift bantlı terlikler ve rahat terlikler yer alıyor. Platform, ilk ayakkabı koleksiyonuyla SS24 sezonuna güçlü bir giriş yapıyor. Her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesi ile koleksiyon, modaseverlerden tam not almaya aday. Yalnızca kadın ürünlerinin yer aldığı ilk koleksiyonun ardından önümüzdeki ay içinde platforma erkek ve çocuk ayakkabılarının da eklenmesi hedefleniyor.