Galatasaray, derbinin ilk yarısını Osimhen golüyle önde kapattı

Galatasaray, derbinin ilk yarısını Osimhen golüyle önde kapattı

Trendyol Süper Lig'deki derbide Galatasaray, Victor Osimhen'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Derbi Heyecanı Tüpraş'ta

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında gerçekleşen büyük derbide Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk 45 dakikası, sarı-kırmızılı ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İlk Tehlikeli Atak Beşiktaş'tan

Maçın ilk yarısında 15. dakikada, Beşiktaşlı Junior Olaitan'ın sol taraftan verdiği pasla ceza yayı içinde topla buluşan Kristjan Asllani'nin şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti. Bu pozisyon, siyah-beyazlı ekibin ilk ciddi gol fırsatı oldu.

Osimhen'den Önemli Gol

39. dakikada ise skor değişti. Galatasaray'ın sağ kanadından gelen atağında Leroy Sane'nin ortasında kale önünde bekleyen Victor Osimhen, kafayla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Kartlar ve Kadrolar

İlk yarıda Beşiktaş'tan Orkun Kökçü ve Amir Murillo, Galatasaray'dan ise Victor Osimhen ve Leroy Sane sarı kart gördü. Karşılaşmayı Ozan Ergün yönetirken, yardımcılıkları Anıl Usta ve Mustafa Savranlar üstlendi. Beşiktaş'ı Sergen Yalçın, Galatasaray'ı ise Okan Buruk çalıştırıyor.