Trendyol 1. Lig'in 19. hafta karşılaşmasında Pendikspor, sahasında konuk ettiği Esenler Erokspor ile 0-0 berabere kaldı. İki takım da rakibinin kalesinde etkili olamadı.
Maçta hakem Oğuzhan Aksu, oyunculara karşı sert tutum sergiledi. Pendikspor'dan Vinko Soldo, Furkan Mehmet Doğan, Yiğit Fidan ve Mesut Özdemir; Esenler Erokspor'dan ise Francis Nzaba, Eray Korkmaz, Mikail Okyar, Enes Alıç ve Mame Mor Faye sarı kart gördü. Toplamda 9 sarı kartın gösterildiği maçta kırmızı kart görülmedi.
Pendikspor teknik direktörü Uğur Uçar, ikinci yarıda oyuna Hakan Yeşil'i (dk. 58) ve Thuram'ı (dk. 72) sokarken, Görkem Bitin'i de (dk. 82) son dakikalarda oyuna dahil etti. Esenler Erokspor'un teknik direktörü Osman Özköylü ise Recep Niyaz (dk. 72), Berat Luş (dk. 78) ve Hamza Catakovic'i (dk. 84) oyuna alarak skoru değiştirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.
Pendikspor kalesinde Deniz Dilmen varken, Esenler Erokspor'da kaleci Ertuğrul Çetin görev yaptı. İki takımın yedek kulübelerinde de önemli isimler hazır bekledi.