Tokat mezarlıklar müdürlüğü yeni yerine taşınıyor

20.08.2024 11:26:53

Tokat mezarlıklar müdürlüğü yeni yerine taşınıyor

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu tarafından Tokat Belediyesi bünyesine kazandırılan mezarlıklar müdürlüğü daha verimli ve etkin hizmet vermek için yeni yerine taşınıyor.
Yaş sebze ve meyve hali yanında mülkiyeti belediyeye ait 4 dönümlük alanda mezarlıklar müdürlüğünün faaliyete geçmesi için Tokat Belediyesi tarafından alan düzenleme ve bina bakım tadilat çalışmaları devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yeni müdürlüklerle hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulmasını hedeflediklerini belirterek, “Hizmetlerimizi zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunmak amacıyla Tokat Belediyemize kazandırdığımız yeni müdürlüklerimizden biri olan Mezarlıklar Müdürlüğümüz için yeni yerimizi hazırlıyoruz. Yaş sebze ve meyve hali yanında mülkiyeti belediyemize ait yaklaşık 4 dönümlük bölgede, bina ve alan düzenleme çalışmalarımızı tamamladıktan sonra mezarlıklar müdürlüğümüzü taşıyacağız. Şehrimize, belediyemize hayırlı olsun” dedi.