Tarih: 08.08.2024 13:02

Tokalı Kamyonu misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar’da ki dağcılık kulüplerine üye 53 dağcı ve doğa sporcusu Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı’nda bulunan Tokalı Kanyon parkurunda bir araya geldi.
Sandıklı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (SANDOS), Çay Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOS) ve Bolvadin Dağcılık Kulübü üyelerinden oluşan grup 5 kilometre açık alan, 1.5 kilometre kireç taşı Kayalıkları bölgeleri sonrası Tokalı Kanyon geçişi gerçekleştirdi.
Sandıklı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (SANDOS) Başkanı Asım Yıldız, zorlu parkurlarda muhteşem güzelliklerin olduğunu ifade ederek, “Bugün dağ ve doğa sporları kulüplerinden 53 arkadaşımız ile birlikte zorlu bir parkuru yaklaşık 14 kilometrelik bir gezi ile tamamladık. Tokalı Kanyonu görülmesi gereken eşsiz güzellikte bir yer. Aynı bölgede bulunan yaklaşık 300 metre uzunluğundaki Kurtini Mağaramız da katılımcılarımızın hayranlığı ile eşsiz güzelliği ile bizleri adeta kendisine hayran bıraktı. Zorlu parkurlar sonrası kanyonda bulunan serin sularda serinledik. Dağcılık ve doğa sporları olarak birlikten kuvvet doğar diyerek bir sonraki etkinliklerde buluşmayı hedefliyoruz” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB