Tarih: 21.08.2024 11:13

Tiyatro gösterisini izleyen Başkan Pütün’e sürpriz doğum günü kutlaması

Facebook Twitter Linked-in

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun, ilçe turnesi kapsamında sahnelediği “Söz Sende” adlı interaktif oyun Beyağaç’ta beğeni topladı. Oyunu vatandaşlarla birlikte izleyen Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün’a yapılan sürpriz doğum günü kutlaması renkli anlar oluşturdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sezonu kapatmasının ardından İlçe Yaz Oyunları Turnesi ile ilçelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Beyağaç Belediyesi işbirliğinde düzenlenen etkinlikte, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun doğaçlama interaktif tiyatrosu “Söz Sende” adlı oyununu, Beyağaçlı vatandaşlarla buluşturdu. İzleyicilerin de interaktif bir şekilde katılabildiği oyun vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Tiyatro gösterisinin devam ettiği sırada, programa kısa bir ara verilerek 56 yaşında giren Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün’e sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Üzerinde resminin bulunduğu pastayı gören Başkan Pütün, duygusal anlar yaşadı. Pasta kesen Başkan Pütün, pastayı alanda bulunan çocuklara ikram etti.

Yapılan sürpriz için teşekkür eden Başkan Pütün, “Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Beyağaç Belediyesi işbirliğiyle düzenlediğimiz etkinlikte vatandaşlarımıza farklı bir gece yaşattık. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunu, Beyağaç’ımızla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB