Tiyatro Çocuk Atölyesi’nden ‘Dostluk Parkı’ izleyiciyle buluşuyor

Tiyatro Çocuk Atölyesi’nden ‘Dostluk Parkı’ izleyiciyle buluşuyor

Tiyatro Çocuk Atölyesi’nden ‘Dostluk Parkı’ izleyiciyle buluşuyor

Kepez Belediye Tiyatrosu’nun, 9 ile 15 yaş arası çocuklardan oluşan Tiyatro Çocuk Atölyesi’nin ‘Dostluk Parkı’ oyunu izleyiciyle buluşuyor.
Her yıl binlerce izleyiciye ulaşan Kepez Belediye Tiyatrosu, bir yandan da yetenekli çocukları tiyatro sahnelerine hazırlıyor. KBT’nin usta oyuncuları tarafından yetiştirilen, 9 ile 15 yaş arası çocuklardan oluşan Tiyatro Çocuk Atölyesi, seyirciyle buluşuyor. Sokaktaki can dostlara sevgi ve şefkatle yaklaşımı konu alan ‘Dostluk Parkı’ adlı oyun, 27 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde ücretsiz sahnelenecek.

Minik tiyatrocular sahneye çıkıyor
Derya Bütev’in yazdığı ve yönetmenliğini Özge Efe ile birlikte yürüttüğü oyun, evcil hayvanların dışarıda yaşayan can dostlara göre daha rahat yaşam sürdükleri, sokaktaki can dostlarında unutulmaması gerektiği konu ediliyor. Oyunda çocukların zor şartlarda yaşayan canlıların yardım çığlıklarını duymaları ve onların rahat edebilmeleri için ne gerekiyorsa yapmaları vurgulanıyor. Dostluk Parkı’nda buluşan can dostların, birlik olunca bütün dertlerinin kaybolduğu, yardımlaşmanın sonucunda ise engellerin de sevgiyle aşılabileceği anlatıyor.