Tarih: 25.07.2024 15:32

Tıp fakültesi öğrencilerinin ilk stetoskopu Sağlık Sen’den

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık-Sen önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Tıp fakültelerinde eğitim gören hekim adaylarına destek olmak isteyen Sağlık-Sen, “İlk Stetoskopun Sağlık Sen’den” sloganıyla, Gaziantep Tıp Fakültesi öğrencilerine stetoskop dağıttı.
Sosyal sendikacılık anlayışıyla üyeleri için birçok projeyi hayata geçiren Sağlık-Sen, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Sağlık-Sen şimdi de tıp fakültelerinde eğitim gören hekim adayı öğrencilere destek olmak için “İlk Stetoskopun Sağlık Sen’den” projesini başlattı.

Proje Gaziantep’te hayata geçirildi
Projenin ilk adımı Gaziantep şubesi tarafından atıldı. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim gören hekim adaylarına ilk stetoskopları Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve yönetimi tarafından verildi.
Tıp fakültelerinde eğitim gören hekim adayları Sağlık-Sen Genel Merkezi ve illerindeki Sağlık-Sen Şubelerine başvurarak, “İlk Stetoskopun Sağlık Sen’den” projesinden yararlanabilecek.

“Biz istiyoruz ki hekim adayı gençlerimize dokunalım, onların hayatlarında yerimiz olsun”
“İlk Stetoskopun Sağlık Sen’den” projesiyle ilgili bilgi veren Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, “Biz sorumlu sendikacılık anlayışıyla üyemizin yararına dokunan birçok projeyi hayata geçirdik. Şimdi de sağlıklı yarınlarımızın teminatı tıp fakültelerinde okuyan hekim adayı arkadaşlarımıza destek olmak için bu projeyi şubelerimiz ile başlattık. Sağlık-Sen olarak biz istiyoruz ki hekim adayı gençlerimize dokunalım, onların hayatlarında yerimiz olsun. Bugün öğrenciler yarın ülkemizin dört bir yanında insanımıza şifa eli olacaklar. Bugün İlk Stetoskopun Sağlık Sen’den diyerek nasıl destek olduysak okullarını bitirip görevlerine başladıkları zamanda yanlarında olmaya, destek olmaya devam edeceğiz. Bu kıymetli çalışmaya imza atan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB