Thomas Reis: Süper Kupa Yarı Finalinde En İyisini Yapacağız

Thomas Reis: Süper Kupa Yarı Finalinde En İyisini Yapacağız

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe ile oynanacak Turkcell Süper Kupa yarı finali öncesi takımının hazır olduğunu ve güzel bir maç beklediğini ifade etti.

Zorlu Süreçten Çıkan Takım

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe’ye karşı oynayacakları Turkcell Süper Kupa yarı final maçı öncesi, "Yarın elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi. Reis, ilk yarıda çok yoğun bir maç trafiğinden geçtiklerini ve sakat oyuncu sorunları yaşadıklarını belirtti.

Kazanmak İçin Oynayacağız

Yeni Adana Stadyumu’nda düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Reis, "Yarınki karşılaşma güzel bir maç olacak. Ancak buradayız, bu kulvardayız. Burada en iyisini yapmaya çalışacağız. İki hoca da iki takım da kazanmak için oynayacaktır" ifadelerini kullandı.