TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 19. hafta mücadelesinde Aliağa FK, sahasında konuk ettiği Güzide Gebze Spor'u 1-0 skorla mağlup etmeyi başardı. Maç, Aliağa Atatürk Stadyumu'nda oynandı.
Karşılaşmayı Birkan Altındaş yönetti, yardımcı hakemleri Erdinç Tufan ve Hakan Özler oldu. Aliağa FK'da Ahmet Pekgöz kalesini korurken, Güzide Gebze Spor'da ise Furkan Taş filelerin önündeydi.
Maçın tek ve galibiyeti getiren golü 38. dakikada geldi. Aliağa FK'nın orta saha oyuncusu Hasan Kılıç, takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.
Aliağa FK'da Mertcan Açıkgöz ve Malik Karaahmet 69. dakikada, Hasan Kılıç 74. dakikada ve Burak Süleyman 86. dakikada oyundan alındı. Güzide Gebze Spor'da ise Alpay Koçaklı devre arasında, Mustafa Seyhan 82. dakikada değiştirildi. Maçta Aliağa FK'dan Yusuf Erdem Gümüş ve Mertcan Açıkgöz, Güzide Gebze Spor'dan ise Onur Taha Takır, Mustafa Seyhan ve Haşim Sarman sarı kart gördü.