Teravih namazına giderken otomobilin çarptığı kadın öldü, gelini yaralandı

Teravih namazına giderken otomobilin çarptığı kadın öldü, gelini yaralandı

Sivas'ta teravih namazı için yola çıkan gelin ve kaynanaya araç çarptı. Kaynana hayatını kaybetti, gelin ağır yaralandı.

Bir Namaz Yolculuğunun Trajik Sonu

Sivas'ın Dört Eylül Mahallesi'nde, teravih namazı için yola çıkan iki kadının başına trajik bir kaza geldi. Ali Muhtar Camisi'ne gitmek üzere Dört Eylül Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan N.A. ve gelini Z.A.'ya, F.B. idaresindeki 41 HG 416 plakalı Chevrolet marka otomobil çarptı.


Olay Yerinde Can Kaybı

Çarpmanın şiddetiyle N.A. olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan gelin Z.A. ise derhal olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. İlk belirlemelere göre otomobil sürücüsünün hızlı araç kullandığı iddia edildi.


Sürücü Gözetim Altında

Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, otomobil sürücüsü F.B.'yi gözetim altına aldı. Kazanın nasıl meydana geldiğine dair tüm detaylar, polis ve savcılık tarafından titizlikle inceleniyor. Soruşturma kapsamında gerekli işlemler sürdürülüyor.