Temiz Marmaris için çalışıyorlar

Temiz Marmaris için çalışıyorlar

Temiz Marmaris için çalışıyorlar

Marmaris Belediyesi’nin temizlik emekçileri caddelerden plajlara, ormanlık alanlardan derelere kadar Marmaris’in her yerinde ter dökmeye devam ediyor.

Yaz sezonu boyunca yoğun bir çalışma süreci geçiren Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanındaki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Yüksek hava sıcaklıklarına rağmen merkez ve merkeze uzak mahallelerde özverili bir biçimde çalışan ekipler Marmaris’i temiz tutmak için büyük gayret gösteriyor.

Rutin olarak bulvar, cadde, sokak, meydan, sahil yürüyüş yolları, bisiklet yolları, pazar yerleri, parklarda temizlik yapan ekipler; süs havuzları, konteyner ve sepet altları gibi birçok yerin yıkaması ile bahçe/moloz atıklarının toplanması düzenli olarak gerçekleştiriyor. Ayrıca milli parklar, orman alanları, karayolu kenarları gibi sorumluluk alanı olmayan bölgelerde de büyük bir gayretle çalışmaya devam ediliyor.

Temiz Marmaris hedefiyle yola çıktıklarını söyleyen Belediye Başkanı Acar Ünlü, “Marmaris bizim, Marmaris temiz kalsın istiyoruz. Yaz aylarında nüfusu yoğunlaşan Marmaris’te her yere yetişmeye çalışıyor, ilçemizi temiz tutmak için 7/24 gayret gösteriyoruz. Tüm vatandaşlarımızı da aynı duyarlılığa davet ediyorum” dedi.