TEK Koleji yeni eğitim-öğretim yılı açılışı şölen havasında geçti

TEK Koleji yeni eğitim-öğretim yılı açılışı şölen havasında geçti

TEK Koleji yeni eğitim-öğretim yılı açılışı şölen havasında geçti

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası ve Teknoloji ve Kültür Koleji Açılış programı Menteşe’deki Kolej yerleşkesinde gerçekleşti.
Yeni dönem için yoğun ve kapsamlı yenileme çalışmalarının yapıldığı okul binası ve yerleşkesinde 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı açılış töreni adeta bir şölen havasında geçti. Yenilikleri yanında rengarenk süslenen okul bahçesinde, açılış töreni öncesi okula gelen misafirleri keman, viyola, gitar ve yan flüt dinletisi icra eden profesyonel bir ekip karşıladı. TEK Koleji yerleşkesinde yeni yapılan öğrenciler tarafından sevinçle karşılanan halı sahanın da bulunduğu açık spor tesislerinde, Uğur Göktaş’ın profesyonel sunumuyla gerçekleşen ‘İlköğretim Haftası’ açılış töreni; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
Anaokulu ve İlkokul Müdürü Şevkiye Ünlüsoy Korkut ile Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi Müdürü Sercan Acar’ın da birlikte davet edildiği sahnede, ilköğretim haftası açılış konuşmasını Ortaokul Müdürü Kamil Bencik yaptı.
Bencik, TEK Koleji akademik kadrosuna yeni katılan öğretmenleri sahneye davet ederek tanıttı. TEK Koleji Kurucu Şirketi olan ‘Muğla Yatırım Birliği’ (MUYABİR) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Suzan Sarısavran ve Hakan İnan’ın da sahneye davet edilmesi ile Teknoloji ve Kültür Okulları’nın açılış konuşmasını MUYABİR Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özden Gürbüz yaptı.
Program, okul müzik öğretmenlerinin sahne aldığı coşkulu bir konserle sona erdi. Hakan Oral’ın saksafon, Abdüssamet Gökçeoğlu’nun piyano ve Tuğçe Kocabıyık’ın muhteşem solo yorumlarıyla gerçekleştirilen konser büyük ilgi gördü.
Açılış ders zilinin çalmasıyla sona ererken 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı başladı.