Tavşanlı’da İlköğretim Haftası kutlandı

12.09.2024 14:16:36

Tavşanlı’da İlköğretim Haftası kutlandı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen İlköğretim Haftası programında protokol üyeleri, eğitimciler ve öğrenciler bir araya geldi.
Tavşanlı ilçesinde "2024- 2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı ve İlköğretim Kutlama Haftası" nedeniyle çelenk sunma programı düzenlendi. Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen organizasyona Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Beyköy Mahallesinde Şehit Hasan Büber ilk ve orta okulunda tören devam etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı yaptığı konuşmada, "2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası ilçemize, ülkemize ve eğitim ordumuza hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm eğitim camiamıza yeni ilköğretim haftasının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
Programda Halk Eğitim Merkezi Halk oyunları gösterileri büyük alkış aldı.
Düzenlenen törende; Kaymakam Hayrettin Baskın, AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Güleç, AK Parti İlçe Başkanı Himmet Özer, CHP İlçe Başkanı Galip Savaş, daire müdürleri, eğitimciler ile öğrenciler hazır bulundu.