Tarsus’ta ’Yaz Akşamları Şenliği’ başladı

Tarsus’ta ’Yaz Akşamları Şenliği’ başladı

Tarsus’ta ’Yaz Akşamları Şenliği’ başladı

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen ’Yaz Akşamları Şenliği’, vatandaşların katılımıyla başladı. Her cumartesi Atatürk Gösteri Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle şehrin sosyal yaşamının canlandırılması hedefleniyor.
Tarsus’un eski açık hava sinema gecelerini ve şenliklerini yeniden canlandırmayı amaçlayan etkinlikler, her hafta cumartesi 18.30-00.30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Açık hava sineması, eğlence parkurları, çocuklara yönelik oyun alanları ve çeşitli ikramların yapıldığı şenliklerde, vatandaşlar geçmişin sıcak atmosferini yeniden yaşıyor.
Etkinlikle ilgili düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus’u gece gündüz yaşayan bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Tarsus artık akşamları da yaşayan bir kent olacağını ifade eden Boltaç, vatandaşları her cumartesi Atatürk Gösteri Merkezi’ne davet ederek, "Yaz Akşamları Şenliği, Tarsus’un sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirerek, şehri gece gündüz yaşayan bir kent haline getirmeye katkı sağlıyor" dedi.