Tarih: 25.08.2024 12:17

Tarsus Gençlik Kampında yaz etkinlikleri sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Tarsus Gençlik Kampında, çocuklara yönelik etkinliklere yaz döneminde de devam ediliyor.
Doğal güzellikleri ve çocuklar için birçok deneyimi sunan yapısıyla Tarsus Gençlik Kampında, Mersin merkez ve Tarsus’tan katılan çocuklar için ‘Çocuk Yaz Kampı’ programları sürüyor. Bir gece konaklamalı olmak üzere 2 gün süren etkinliklerde çocuklar, kanoya binme şansı da buluyor. Annelerin de eşlik ettiği programda doğa yürüyüşü, çevreyi ve bitkileri tanıma, Tarsus Doğa Parkında bulunan hayvanları yakından görme şansı da yakalayan çocuklar, yeni arkadaşlıklar da ediniyorlar. Survivor oyun alanında parkur yapmanın heyecanını da yaşayan çocuklara, Tarsus Gençlik Kampında görevli eğitmenler tarafından değişik konularda bilgiler de aktarılıyor.

“Anne ve çocuklar kampta çok keyifli zaman geçiriyorlar”
Tarsus Gençlik Kampında anne ve çocuk yaz kampının faaliyette olduğunu ve çok keyifli vakit geçirdiklerini belirten kamp görevlisi Kevser Demirel, “Kamp bünyesinde yer alan survivor parkurlarında yarışmalarımız oldu. Kanolarımız mevcut. Bunun dışında halat çekmeleri, masa-sandalye kapmaca gibi etkinliklerimiz var. Böyle bir etkinlikte hem bizi görevlendirdiği için hem de annelerimize ve çocuklarımıza keyifli anlar yaşattığı için Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Çocuklar farklı etkinliklerle ve oyunlarla deneyim yaşıyorlar
Kızını kampa getiren annelerden Aygül Opus ise çok güzel zaman geçirdiklerini söyleyerek, “Gençlik Kampı bizim için çok güzel bir deneyim oldu. Çocuklarımız birbirinden güzel etkinliklerle, oyunlarla deneyim yaşıyorlar. Kendileri için güzel bir gelişim alanı oldu. Vahap Seçer’e, bu etkinlikle bizi buluşturduğu için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
Tarsus Gençlik Kampına 2. kez geldiğini kaydeden Miray Yıldız, “Burayı çok sevdim. Her şeyi çok güzel yaptılar ve bizlere çok iyi baktılar. Vahap Başkanım sizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB