Tanrıkulu ve Öksüz Paris 2024’te milli sporcuları yalnız bırakmadı

8.08.2024 15:14:27

Tanrıkulu ve Öksüz Paris 2024’te milli sporcuları yalnız bırakmadı

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı müşaviri, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan adayı Bahri Tanrıkulu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Taekwondo branşındaki müsabakaları yerinde takip edip sporculara destek verdi. Tanrıkulu’nun sponsorlarından ve en büyük destekçilerinden biri olan Cemar Mermer ve Traverten’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz de Fransa’da hem Tanrıkulu’na hem de milli sporculara destek oldu.
Taekwondo branşında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren ve Türkiye Taekwondo Federasyonu’na başkan adaylığını açıklayan Bahri Tanrıkulu, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda taekwondo branşındaki sporculara destek verdi. Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları da bulunan Tanrıkulu, Türkiye’yi temsil eden sporcuların başarılı olması için büyük çaba sarf etti. Taekwondo branşını geliştirmek için çok yönlü olarak çalışmalarını da sürdüren Tanrıkulu’nun en büyük destekçilerinden biri olan Cemar Mermer ve Traverten’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, Tanrıkulu’nu Fransa’da yalnız bırakmadı.
Manisa’nın Kula ilçesinden dünyanın dört bir yanına yaptıkları ihracatla uluslararası pazarda önemli bir noktada söz sahibi olan Cemar Mermer ve Traverten’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, spora ve sporcuya verdikleri önemden bahsetti. Sporun her branşına başarılı sporcular yetişmesi için destek verdiklerini ifade eden Öksüz, sayısız başarılarla taekwondoya emek harcayan Bahri Tanrıkulu’nun her zaman destekçisi olduklarını söyledi. Yapılacak olan seçimlerde Tanrıkulu’nun başkan seçilmesiyle Taekwondo branşını Türkiye’de daha da geliştirip ülkemizin adını dünyaya duyuracaklarını söyledi. Paris 2024 olimpiyatlarındaki müsabakaları da yakından takip ettiklerini söyleyen Öksüz, tüm sporcu ve antrenörlere başarılar diledi.