TANER YILDIZ'DAN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINA 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

TANER YILDIZ

Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Taner Yıldız, Hasan Nuri Kuş’un yaş haddi ile görevi bırakması nedeniyle Kayseri Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Furkan Mert Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Gençlik kollarının yapacağı programları yakından takip edeceğini ve ne zaman isterlerse gerçekleşen programlara katılacağını belirten Yıldız, “ Ben İl Başkanımızı, önceki dönem Gençlik Kolları Başkanımızı ve şuan da seçilen başkanımızı saygı ile selamlıyorum. Görevinizde başarılar diliyorum. Her zaman bir abi olarak yanınızdayız. Hangi sıfatla olursa olsun Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olmak büyük bir şereftir” şeklinde konuştu. Bir önceki Gençlik Kolları Başkanı Hasan Nuri Kuşa’da teşekkür eden Taner Yıldız, yeni başkan Şimşek’e başarı diledi. 
Güzel bir atmosferde görevi devrettiklerini söyleyen Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, “ Güzel bir atmosferde Hasan Nuri Kuş’tan görevi devralan Furkan Şimşek’i tebrik ederim. Verdiği bütün emekler için de eski başkana teşekkür ediyorum. İnşallah Furkan Şimşek kardeşimiz aldığı çıtayı daha yukarı bir seviyeye çıkartacak” dedi.