TALASGÜCÜ İLK GALİBİYETİNİ 9 KİŞİ İLE ALDI

TALASGÜCÜ İLK GALİBİYETİNİ 9 KİŞİ İLE ALDI

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden Talasgücü Belediyespor, 9 kişi kaldığı 3.hafta karşılaşmasında Pozantı Gençlik ve Spor’u 2-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta 3.hafta geride kaldı. 3.hafta karşılaşmasında Pozantı Gençlik ve Spor’a konuk olan Talasgücü Belediyespor, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

Pozantı İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Talasgücü Belediyespor, Mustafa Umut Mete, Melihşah Aslan, Muhammed İbrahim Şahinkaya, Yunus Öztürk, Burak Öztürk, Recep Daylak, Mustafa İlkay Kartal, Resul Ekrem Turhan, Burak Görgülü, Ali Osman Aydoğan ve Furkan Özdemir ilk on biri ile başladı. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri, 86.dakikada Mustafa İlkay Kartal ve 90+2.dakikada Yunus Emre Kocahan kendi kalesine attı. Öte yandan, karşılaşmasının 90+3.dakikasında temsilcimizde Burak Gezer ve Furkan Özdemir kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Ligin 4.hafta mücadelesinde Talasgücü Belediyespor- Mersin B.Şehir Bld.Meskispor’u konuk edecek. Pozantı Gençlik ve Spor ise 5 Temmuz İskenderun Spor’a konuk olacak.