Tahmazoğlu’ndan üniversite öğrencilerine müjde

26.08.2024 13:17:21

Tahmazoğlu’ndan üniversite öğrencilerine müjde

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da üniversite öğrencilerine desteğini arttırarak sürdürüyor. Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun Üniversite öğrencilerine güz ve bahar döneminde vermiş olduğu destek 476 Milyon TL oldu.
Geçtiğimiz yıllarda üniversite öğrencilerine 1’nci ve 2’nci eğitim öğretim dönemlerinde toplamda 9 bin TL desteklerde bulunan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, yeni eğitim öğretim döneminde bu desteğini toplamda 15 bin TL’ye çıkararak öğrencilere yeni bir müjde verdi.
“476 milyonluk eğitim desteği sağladık”
Öğrencilere verdiği destekle her zaman gençlerin yanında olan Başkan Mehmet Tahmazoğlu Üniversiteli öğrencilere verilen destek miktarını 15 bin TL’ye çıkardığının müjdesini vererek, " Sevgili Üniversiteli Gençler, Sizleri çok seviyor ve her alanda desteklemeye devam ediyoruz. İlkokuldan üniversite hayatınıza kadar eğitimden spora, kültürden sanata her alanda başarılı olmanız için tüm imkânlarımızla hep yanınızdayız. Üniversite kazanmak için yıllarca çalışıp çabaladınız ve şimdi üniversiteli oldunuz. Bir abiniz olarak sizleri tebrik ediyor, her yıl olduğu gibi bu başarınızı ödüllendirmek istiyorum. Geçtiğimiz yıllarda eğitim-öğretim dönemlerinizde sizlere tam 476 milyon ? eğitim desteği sağlamıştık. Her yıl artırarak devam ettiğimiz bu desteğimize, bu yıl da devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl ilk dönem 4 bin TL ikinci dönem 5bin TL olmak üzere sizlere 9 bin TL kişi başı eğitim desteği sağlamıştık. Bu yıl eğitim desteğimizi tam 15 bin TL’ye çıkardık. İlk dönem 7 bin TL ikinci dönem 8 bin TL olmak üzere hesaplarınıza yatıracağız. Ben başarınızın daim olması dileklerimle hepinizi sevgiyle muhabbetle selamlıyorum. Hayırlı, uğurlu olsun; güle güle harcayın" dedi.
Başarı arttıkça ödülde artıyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başarıyı teşvik etmek amacıyla ilk bine giren öğrencilere 30 bin, ilk 5 bine girenlere 25 bin, ilk 10 bine girenlere 21 bin, ilk 20 bine girenlere 19 bin, ilk 30 bine girenlere ise 17 bin liralık destek vereceklerini de sözlerine ekledi.