Tarih: 19.08.2024 17:41

Tabakhane Deresi’ndeki kapsamlı temizlik çalışması tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve çalışma arkadaşları kentin daha hijyenik ve estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Tabakhane Deresi’nde yapılan kapsamlı temizlik çalışmaları tamamlandı.

Aydın Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluğunda bulunan Tabakhane Deresi’nin temizliği için belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekibi, kapsamlı bir temizlik çalışması başlatmıştı. İş makineleri ve uzman ekiplerle yürütülen faaliyetler sırasında ekipler, yoğun bir temizlik sürecinde deredeki tüm kirleticileri temizleyerek, derede birikmiş olan çamur ve atıkları titizlikle giderdi. Bu geniş çaplı temizlik çalışmaları sayesinde dere ve çevresine daha temiz ve düzenli bir görünüm kazandırıldı. Çevre bilincini ve hijyen standartlarını ön planda tutan Efeler Belediyesi, bu projeyle vatandaşlarına daha sağlıklı ve temiz bir yaşam alanı sunma amacını da gerçekleştirdi.

Temizlik çalışmalarının sona ermesiyle birlikte vatandaşlar, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve ekibine teşekkür etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB