Tarih: 23.08.2024 17:14

Sünnet çocukları TOGG ile şehir turu attı

Facebook Twitter Linked-in

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 20 çocuğu sünnet ettirerek TOGG araçlarıyla şehirde tur attırıp unutulmaz bir gün yaşattı. Sünnet olan çocuklara altın takılıp bisiklet hediye edildi.

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sultan II. Beyazıt vakfiyesinde yer alan çocukları sünnet ettirme hayır şartı gereği Aydın’da 20 çocuğu sünnet ettirdi. Aydın’da sünnet olan çocuklar aileleriyle birlikte etkinliğin yapılacağı alana gitti. Çocuklar, çalınan müzik eşliğinde oyunlar oynadı. Süslen TOGG araçlarıyla sünnet olan çocuklar ve aileleri Adnan Menderes Bulvarı’nda tur attı. Çocuklar, davul zurna eşliğinde şehri gezerek unutulmaz bir an yaşadı.

Verilen öğle yemeğin ardından düzenlenen törende konuşan Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural; “Bugün burada ecdat mirası vakfiyelerimiz yatıyor, ailelerimiz ve çocuklarımızın dualarında buluşuyoruz. Sultan II. Beyazıt Vakfı’nın vakfiyesinde yer alan ecdadımızın bize bıraktığı hayır şartı gereği, Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak çocuklarımıza unutulmaz bir sünnet organizasyonu gerçekleştirmek için bir araya geldik. Çocuklarımızın sünnetlerini il sağlık müdürümüz ve kıymetli sağlık çalışanlarımızın destekleri ile hastanelerimizde gerçekleştirdik. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz de bu organizasyona renk katarak çocuklarımızın unutulmaz bir gün geçirmesini sağlıyorlar” dedi.

Programa katılan Aydın Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Aydın milletvekilleri, AK Partili yöneticiler, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, oda başkanları, kurum müdürleri, sünnet olan 20 çocuğa altın takıp bisiklet hediye etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB