Sosyal Etkinlik Merkezlerinde yeni dönem kayıtları başladı

Sosyal Etkinlik Merkezlerinde yeni dönem kayıtları başladı

Sosyal Etkinlik Merkezlerinde yeni dönem kayıtları başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri yeni dönem müracaatları başladı. Sosyal Etkinlik Merkezlerine kayıt yaptırmak isteyen ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ve mezun grupları www.denizli.bel.tr adresinden başvurularını yapabilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri yeni dönem kayıt başvuruları başladı. Sosyal Etkinlik Merkezlerine kayıt yaptırmak isteyen 2,3,4,5,6,7,8 ile 10,11,12. sınıf ve mezun öğrenciler www.denizli.bel.tr adresinden başvurularını yapabilecek. Öğrencilerin okul saatleri dışında kalan sürede haftanın 6 günü hizmet alabilecekleri modern sınıf ortamları hazırlandı. Sosyal Etkinlik Merkezlerinde konu tekrarları ile okul derslerine destek ve ödevlerini rehber öğretmenler eşliğinde tamamlamalarına yönelik etkinliklerle dolu bir eğitim öğretim süreci için hazırlıklar tamamlandı. Ağustos ayında eğitime başlayan Atalar Kurs Merkezi’nde lise ve mezun gruplara akademik destek ve rehberlik çalışmalarına ise son hızla devam ediliyor. Konu anlatımları, tarama testleri ve deneme sınavları ile öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarında yardımcı olmaya devam ediliyor.

Kayıtlar www.denizli.bel.tr adresinden online yapılacak
Ayrıca lise giriş sınavlarına hazırlanan 8. sınıf öğrenciler içinde okul müfredatına uygun ders içerikleri branş öğretmenleri eşliğinde konu anlatımları ve soru çözümleriyle desteklenen bir eğitim süreci için tüm hazırlıklar tamamlandı. Veli –öğrenci ve öğretmen iletişimiyle güçlendirilen bu süreç için kayıt yaptırmak isteyenler Mehmet Akif Ersoy, Fatih, Karaman, Kayıhan,Yenişehir, Gökpınar, Anafartalar ve Aktepe Sosyal Etkinlik Merkezlerine www.denizli.bel.tr internet adresi üzerinden kayıt yaptırabilecek.