Tarih: 12.08.2024 16:34

SORFETS yoğun katılımla sona erdi

Facebook Twitter Linked-in

Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen Sorgun Yaz Festivali (SORFEST) sona erdi. Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, festivalin İç Anadolu Bölgesi’nin tamamına hitap ettiğini söyledi.
Sorgun Belediyesince bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sorgun Yaz Festivali (SORFEST) çeşitli etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi.
SORFEST’in sadece Yozgat ve Sorgun ilçesine değil İç Anadolu Bölgesi’nin tamamına hitap ettiğini söyleyen Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekici, “Önce Eymir, daha sonra Doğankent Beldesi’nde festival etkinliklerini gerçekleştirdik. Aynı zamanda olta balıkçılığı turnuvası, modifiye araç fuarı ve motosiklet yarışları ile festivalin alanı çok genişti. Sorgun ve Yozgat halkı bu tür festivalleri istiyor ve bu tür festivalleri de destekliyor. SORFEST sadece Yozgat’a hitap eden bir festival değil aynı zamanda Tokat, Amasya, Sivas ve Kayseri’ye yani Orta Anadolu’nun tamamına hitap eden bir festival. Dolayısıyla biz bu festivallerin devamını yaparak geleneksel hale getireceğiz. Festivalimiz sona erdi, biz de Sorgun halkı da çevre illerden gelen halkımız da mutlu” dedi.
Festivalin son gecesinde sahne alan Ceza’nın konseri vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB