SORFEST ikinci günde de büyük ilgi gördü

11.08.2024 13:01:33

SORFEST ikinci günde de büyük ilgi gördü

Sorgun Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3.’sü düzenlenen SORFEST halk konserlerinin ikinci günü de yoğun ilgi gördü.
Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda düzenlenen konserin ikinci gününde sanatçılar Arif Şahin, Köfn ve Dedublüman sahne aldı. Sorgun halkının yoğun ilgi gösterdiği konserde vatandaşlar gönüllerince eğlendiler. SORFEST çerçevesinde Sorgun Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen Enduro Yarışları’nda da dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
SORFES’te katılan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, “Belediye Başkanımız bu organizasyonu gerçekleştirmek için büyük emek verdi. Bu organizasyonun arkasında etkili bir ekip var ve herkes gece gündüz çalışarak SORFEST’i sizlerle buluşturdu. Belediyecilik faaliyetlerini aksatmadan yürütmek ve sosyal-kültürel organizasyonları bu denli profesyonel yapmak herkesin harcı değil. Böyle bir belediye başkanı her şehre nasip olmaz. Başkanımızı kutluyorum. Burada gördüğüm gençlik beni çok mutlu etti. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız ve belediye başkanınız sizlere en iyi hizmeti sunmak için çok çalışıyor. Şehir dışından gelen vatandaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum.” dedi.
MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ise SORFEST’in örnek bir organizasyon olduğunu belirterek, "Yozgat’ın her köşesi altın değerinde ve Yozgatlılar her şeyin en güzelini hak ediyor. Festival deyince akla gelen SORFEST oldu. Belediye Başkanımız Mustafa Erkut Ekinci’nin çıtayı çok yükselttiğini görüyoruz. Üretken belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyor. Belediye başkanınınız kıymetini bilin ve desteğinizi sürdürün. Onun arkasında durun ve hizmet isteyin. O gücü neye yeterse elini taşın altına koyar, yetmediği yerde biz varız. Tüm belediyelerimize her zaman desteğimizi sunuyoruz, yeter ki memleketimiz kalkınsın ve değerlensin” şeklinde konuştu.
Sorgun Yaz Festivali’nin son gününde rap sanatçısı Ceza, Sorgunlu vatandaşlar ile buluşacak.