Söke’de kurtuluş coşkusu Semicenk konseri ile yaşandı

Söke’de kurtuluş coşkusu Semicenk konseri ile yaşandı

Söke’de kurtuluş coşkusu Semicenk konseri ile yaşandı

Söke’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü, büyük bir coşkuyla kutlandı. Söke Belediyesi’nin düzenlediği kutlama etkinlikleri kapsamında, binlerce kişi eski otogar alanında bir araya gelerek kurtuluş sevincini paylaştı.

Sahneye çıktığı andan itibaren izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Semicenk, sevilen şarkılarıyla katılımcılara coşku dolu bir gece yaşattı. Sökeliler, konser boyunca şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek, bu özel günü kutladı.

Söke Belediye Başkan Veliki Fuat Evren Gül kurtuluşun önemine değinerek, “Bugün burada bir araya gelmemizi sağlayan atalarımızı minnetle anıyoruz. Söke’nin kurtuluşunun 102. yılında, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor, geleceğe umutla bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan Ankara’da genel merkez tüzük kurultayı için konser etkinliğinde bulunamadı. Söke Belediye Başkan Vekili Fuat Evren Gül Sökeliler adına Atatürk halısı ve plaket takdim ederk teşekkür etti. Son dönemin ünlü sanatçısı Semicenk Söke’de olmaktan ve hayranları ile buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konsere katılan vatandaşlar, kurtuluş gününün bu özel etkinlikle taçlandırılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.