Tarih: 18.09.2024 10:57

Siverek’te başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Facebook Twitter Linked-in

2023-2024 eğitim-öğretim yılı YKS sınavında Türkiye genelinde önemli dereceler elde eden Şehit Ali Öztürk Okulu öğrencileri ödüllendirildi.
YKS’de Türkiye genelinde bin 740. sırada yer alan Hüseyin Tugertemir ve 17 bin 283. olan Dilek Karakoç, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak tarafından gönderilen yarım altın ile ödüllendirildi. Öğrencilere hediyeleri Okul müdürü Şeyhmuş Yenice tarafından takdim edildi.
Okul müdürü Şeyhmus Yenice, “Öğrencilerimizin bu başarısı, tüm öğretmenlerimizin ve ailelerinin katkılarıyla gerçekleşti. Onlarla gurur duyuyoruz ve gelecekte daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyoruz” dedi.
Hüseyin Tugertemir ve Dilek Karakoç, ödüllerini alırken, duygularını şöyle ifade ettiler: “Bu ödüller bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Gelecekte daha da büyük hedefler koyarak, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.”
Öğrencileri ve Şehit Ali Öztürk Okulu idare ve öğretimlerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, “Gençlerimizin elde ettiği başarılar, sadece kendi geleceği için değil, aynı zamanda ülkemizin geleceği için de son derece önemlidir. Bu başarıları desteklemek, onlara yatırım yapmak bizim görevimizdir” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB