Sivas’ta yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları devam ediyor

Sivas’ta yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları devam ediyor

Sivas’ta yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları devam ediyor

Sivas’ta 2024-2025 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları İlçe Milli Eğitim Müdürleri Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısında masaya yatırıldı.
Milli Eğitim Müdürü Necati Yener başkanlığında online gerçekleştirilen toplantıya birim amirleri de katılım sağladı.
Okullarda yürütülen bakım ve onarım çalışmaların ivedilikle tamamlanmasını ve tüm okulların eğitim-öğretim yılı başlamadan hazır hale getirilmesini isteyen Yener, bu konuda yürütülen tüm çalışmaların sahaya inilerek takip edilmesini istedi.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin iyi anlatılması, anlaşılması ve etkin bir şekilde uygulanması için yürütülen çalışmaların da hassasiyetle koordine edilmesini isteyen Yener, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla yayımlanan Mesleki ve Teknik Eğitim Politika Belgesi doğrultusunda yürütülecek çalışmalara değindi. Yener, Tüm bu çalışmaların ilgili birim amirleri ve İlçe Millî Eğitim Müdürlerince takip ve koordinasyonunun özenle yürütülmesini istedi.
Okul güvenliği ve estetiği alanında yürütülen çalışmaların da ele alındığı toplantıda, birim amirleri de sorumluluk alanlarına giren konularda önemli bilgilendirmelerde bulundu. İlçe milli eğitim müdürleri ise görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi.