Sivas’ta eğitim hazırlıkları masaya yatırıldı

15.08.2024 17:18:44

Sivas’ta eğitim hazırlıkları masaya yatırıldı

Sivas’ta 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Planlama ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlıklar ele alındı.

Sivas’ta 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Planlama ve Değerlendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener başkanlığında gerçekleştirildi. Müdürlükte düzenlenen toplantıya merkez lise okul müdürleri katıldı. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen sene başı mesleki eğitim çalışmalarının değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda 2024-2025 eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlıklar ile devam eden ve planlanan çalışmalar ele alındı. Başarılı bir eğitim-öğretim döneminin geride kaldığını dile getiren Yener, bu süreçte emeği olan, okul idarecisi, öğretmen ve tüm paydaşlara teşekkür etti.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin önemine vurgu yaparak, bu kapsamda oluşturulan yeni müfredatın en iyi şekilde uygulanması gerektiğini dile getiren Yener, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile çocuklarımızı millî ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, donanımlı, akademik başarısı yüksek bireyler olarak geleceğe hazırlayacağız. Tüm bu çalışmaların başarılı olması için sizlerin gayret ve desteği önemli" dedi. Okulların açılmasına kısa bir zaman kaldığının altını çizen Yener, eğitim- öğretime dair tüm hazırlıkların kısa süre içerisinde bitmiş olması gerektiğini dile getirdi.

Yener’in konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.