Tarih: 16.09.2024 10:02

Sincan’da çölyaklı vatandaşlara özel piknik

Facebook Twitter Linked-in

Sincan Belediyesi çölyaklı vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Başkan Murat Ercan’ın katılımıyla Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çölyaklı vatandaşlara özel bir piknik düzenlendi. Başkan Ercan vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Çocukların doyasıya eğlendiği ve can dostlarımızla keyifli vakit geçirdiği piknik görülmeye değerdi.
Sincan Belediyesi çölyak hastalarının yanında olmaya devam ediyor. Glutensiz ekmek yardımı ve sosyal destek kartına 3 ayda bir yapılan ödemelerle çölyaklı vatandaşların glutensiz gıdaya ulaşmalarına yardımcı olan Sincan Belediyesi, farkındalık oluşturmak adına da çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Çölyak hastalarına özel piknik
Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen piknik organizasyonu büyük beğeni topladı. 300 kişinin katılımıyla gerçekleşen piknikte çocuklar doyasıya eğlendi. Palyaçolar renk kattı, can dostlarımızla bir araya gelme fırsatı bulan çocukların heyecanı görülmeye değerdi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi. Başkan Ercan, “Glutensiz gıda temininden 3 ayda bir gerçekleştirdiğimiz nakdi yardımlara ve çölyak farkındalık programlarına kadar çölyak hastası hemşehrilerimize ve ailelerine destek olmaya devam edeceğiz. Yüzünüzü gülerken görmek bizim için çok büyük bir mutluluk. Pikniğe göstermiş olduğunuz yoğun katılımdan dolayı çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
Aileler piknik organizasyonundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, “Yaptığınız her türlü faaliyette sizinle beraberiz. Sizi çok seviyoruz.” ifadeleriyle Başkan Murat Ercan’a olan sevgisini ifade etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB