Tarih: 12.08.2024 12:09

Sinan Hitay Parkı Pursaklar halkının hizmetinde

Facebook Twitter Linked-in

İlçenin mevcut doğal güzelliklerini koruyup yeşil alanlarını zenginleştiren Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını baştan sona yenileyerek, daha kullanışlı ve daha modern hale getirmeye devam ediyor.
Vatandaşların günün her saati nefes alabileceği, yeşille iç içe 29 yeni parkı ilçeye kazandıran, 36 parkı sıfırdan yenileyen Pursaklar Belediyesi, baştan sona yenilenen modern nefes alanlarını bir bir ilçeye kazandırmaya devam ediyor.
Bu doğrultuda kullanım açısından elverişli olmayan Sinan Hitay Parkı’nı sıfırdan yenileyen Pursaklar Belediyesi, çocuklar için yeni oyun grupları, kum havuzu ve dinlenme alanlarını tamamlayarak mahalle halkının hizmetine sundu.

"Yenilenen park alanımızın büyüğünden küçüğüne tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum"
İlçeye modern, yeşili bol, temalı oyun gruplarının bulunduğu, spor aletlerinin yer aldığı sosyal alanlar, parklar kazandırmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Sıcak yaz günlerinde vatandaşların ferah ortamlarda nefes alabilmeleri için ihtiyaç dâhilinde ilçede, deforme olan parkları tek tek yenilemeye devam ediyoruz. Yeni yüzü ile Sinan Hitay Parkı’nda ailelerimiz yeşil alanlarımızda dinlenirken, çocuklarımız da güven içerisinde koşup oynayabilecek. Yenilenen park alanımızın büyüğünden küçüğüne tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB