Afyonkarahisar'da fırtına işyeri çatılarını uçurdu
Şuhut ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar, çatıları uçurarak maddi hasara yol açtı, can kaybı yaşanmadı.
Meteorolojik Uyarı Sonrası Yaşananlar
Afyonkarahisar’da meteorolojinin fırtına uyarısının ardından etkili olan kuvvetli rüzgâr, hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle bazı işyerlerinin çatıları uçtu ve ilçe genelinde maddi hasar meydana geldi.
Şuhut'ta Meydana Gelen Hasar
Şuhut ilçesinde, uçan çatı parçaları çevrede korku ve paniğe neden oldu. Neyse ki olayda can kaybı ya da yaralanma olmadı. Çatıdan uçan parçaların bir başka işyerinin çatısına savrulduğu bildirildi.
Yetkililerden Uyarı ve Çalışmalar
Yetkililer, rüzgârın zaman zaman etkisini sürdürdüğünü belirterek vatandaşları çatılardan, ağaç altlarından ve elektrik direklerinden uzak durmaları konusunda uyardı. Ekipler hasar tespit çalışmalarını sürdürürken, olumsuzluklara karşı gerekli tedbirlerin alındığı ifade edildi.

