Tarih: 15.08.2024 14:51

Seyhan Belediyesi kreşleri yeni döneme hazır

Facebook Twitter Linked-in

Seyhan Belediyesi kreşlerinde yeni eğitim öğretim dönemi başladı.
Seyhan Belediyesi kreşleri, yeni eğitim ve öğretim yılı için kapılarını açtı. Seyhan’ın farklı noktalarında yer alan 5 kreşte 3-4-5 yaş arası 800 çocuk okul öncesi eğitiminden yararlanma imkanı bulacak.
Tecrübeli eğitmen kadrosu ile kendilerine emanet edilen çocukların toplumsal ve akademik yaşama en iyi şekilde hazırlanacağını belirten Seyhan Belediyesi Kreş Müdürü Berivan Alan, “Gürselpaşa, Tellidere, Yeşilyurt, Yeşiloba ve 2000 Evler kreşlerimizin kapıları 2024-2025 eğitim ve öğretim dönemi için açıldı. Bir önceki dönem öğrencilerimiz eğitim alıyor. Yeni öğrencilerimizin de aramıza katılması ile birlikte kapasitemiz 800 olacak. Geleceğe sağlam adım atacak bireyleri yetiştirmek adına hizmet vermekteyiz. Çocuklarımızın sağlıklı beslenmeleri gıda mühendislerimizin denetiminde gerçekleşmekte” dedi.
Eğitim alan çocukların kişisel, psikolojik ve motor becerilerini geliştirmeyi amaç edindiklerini söyleyen Alan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin’in çocuklara ve eğitime verdiği önem doğrultusunda ve vizyonel bakışı öncülüğünde var olan ve kurulacak olan kreşlerimizde her anlamda kendisine yetebilecek bireyler yetiştirmeyi amaç ediniyoruz. Bu doğrultuda yeni eğitim öğretim yılına tüm enerjimizle hazır bulunmaktayız.”



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB