Şehzadeler’in çocukları yüzmeyi okullarda öğreniyor

Şehzadeler’in çocukları yüzmeyi okullarda öğreniyor

Şehzadeler’in çocukları yüzmeyi okullarda öğreniyor

Şehzadeler Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliği ile hayata geçirilen proje kapsamında Necatibey İlkokulu ve Ahmet Tütüncüoğlu Ortaokulu bahçelerine kurulan portatif havuzlar hizmete açıldı.
Yaz aylarında öğrenciler için birçok etkinliği hayata geçiren Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler’ de yaşayan öğrenciler için güzel bir projeyi daha hayata geçirdi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortaklaşa hayata geçirilen proje kapsamında Necatibey İlkokulu ve Ahmet Tütüncüoğlu Ortaokulu bahçelerine kurulan portatif havuzlar’ da yüzme eğitimleri başladı. Öğrencilerin yaz aylarını verimli geçirebilmeleri için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay “Öğrencilerimizin yaz aylarını dolu dolu geçirmesi için birçok etkinliği hayata geçirdik. Bunlardan biri de Büyükşehir Belediyemiz ile ortak projemiz olan bu portatif havuzlarımız. Necatibey İlkokulu ve Ahmet Tütüncüoğlu Ortaokulu bahçelerinde kurduğumuz bu havuzlarımız, yaz ayları süresince gün boyu öğrencilerimize hizmet verecek” dedi.
Projeyle birlikte, öğrenciler hem serinleyecek hem de yüzme öğrenerek sağlıklı bir yaz geçirecekler. Veliler de çocuklarının güvenli bir ortamda yüzme öğrenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.