Tarih: 04.08.2024 14:29

Şehzadeler Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencileri izleyiciden tam not aldı

Facebook Twitter Linked-in

Şehzadeler Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencilerinin; skeç, dans, tiyatro ve meddah oyunlarından oluşan yıl sonu gösterisi sanatseverler tarafından tam not aldı.
Şehzadeler Belediyesi Tiyatro Okulu’nda eğitim gören yaklaşık 50 öğrencinin görev aldığı gösteriler, iki aylık bir hazırlığın ardından izleyiciyle buluştu. Manisa Kültür Sitesi Lale Salonu’nda düzenlenen Kültür ve Sanat Gecesi’ne Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Meclis Başkanvekili Gökay Budak, birim müdürleri, öğrenci velileri ve sanatseverler katıldı.
Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi’nin iki tiyatro eğitmeninden 9 aydır eğitim alan ve son 2 aydır da yıl sonu gösterisine hazırlanan öğrenciler, 1,5 saatte; 4 kısa tiyatro oyunu, 6 skeç ve 6 dans gösterisini sahneye koydu. Tiyatro öğrencilerinin performansları, henüz sahneye ilk çıkışları olmasına rağmen izleyiciden büyük beğeni aldı. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Meclis Başkanvekili Gökay Budak, gösterinin sonunda sahneye çıkarak öğrenci ve öğretmenleri başarılarından dolayı kutladı. Budak, sanatseverlerin alkışları arasında öğretmenlere çiçek, öğrencilere de Tiyatro Okulu’na Katılım Belgelerini takdim etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB