SAPUNARU YENİDEN KAYSERİSPOR YOLUNDA

SAPUNARU YENİDEN KAYSERİSPOR YOLUNDA

Stoper mevkiine takviye yapmak isteyen HES Kablo Kayserispor, geride kalan sezonda Kayserispor forması giyen Sapunaru ile görüşmelerde sona geldi. Küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından tecrübeli oyuncu Kayseri’ye gelecek.

Devre arası transfer döneminde 6 transfer yapan HES Kablo Kayserispor, stoper mevkiine de takviye için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı ekip, geride kalan sezon Kayserispor’da forma giyen ve devre arasında Denizlispor’la sözleşmesini fesih eden Sapunaru ile görüşmelerde sona geldi. Geride kalan sezon sonunda kendisine muhatap bulamadığı için takımdan ayrılan Sapunaru, yeniden Kayseri’ye gelmeye sıcak bakmıyordu. Sapunaru ile görüşen Lung, tecrübeli stoperin kararının değişmesini sağladı. Yönetim, Sapunaru ile görüşmelerde sona geldi. Küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından tecrübeli stoper Kayseri’ye gelecek.

Sapunaru transferi için Teknik Direktör Robert Prosinecki’nin de onayını alan sarı-kırmızılı yönetim, 1-2 gün içerisinde transferi noktalayarak oyuncuyu Kayseri’ye getirmeyi planlıyor. Bu transferin olumsuz olması halinde ise yerli bir isimle anlaşma zemini aranacak.