Sandıkçı: “Milli Teknoloji Hamlesi’ni ileriye taşıyacak nesiller yetiştiriyoruz”

Sandıkçı: “Milli Teknoloji Hamlesi’ni ileriye taşıyacak nesiller yetiştiriyoruz”

Sandıkçı: “Milli Teknoloji Hamlesi’ni ileriye taşıyacak nesiller yetiştiriyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Yetenekleri ve özgün eserleriyle, Milli Teknoloji Hamlesi’ni ileriye taşıyacak olan nesilleri yetiştirmeye devam ediyoruz" dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret etti. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde özel olarak oluşturulan keşif alanları, atölyeler ve laboratuvarlar hakkında Kacır’a bilgiler aktaran Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı.
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde öğrencilere özel eğitim modülleri eşliğinde uygulamalı bir şekilde eğitim verdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde bilimde ve teknolojide öncü nesilleri yetiştirmeyi sürdürüyoruz. Öğrencilerimize özel eğitim modülleri eşliğinde teorik ve uygulamalı bir şekilde eğitim veriyoruz. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz, deney ve gözlem çalışmaları gerçekleştiriyor. Deney, gözlem ve uygulama çalışmalarının içerisinde yer aldığı eğitim modüllerimizle öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmelerine, onların yerli ve milli eserlere olan ilgilerinin artmasına vesile oluyoruz" diye konuştu.
Başkan Sandıkçı’nın ev sahipliğinde Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde gerçekleşen programa ayrıca Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Canik Kaymakamı Şeref Aydın, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanı Ömer Kökçam ve protokol üyeleri katıldı. Protokol üyeleri, Türkiye’de ilk ve tek kalıcı olarak Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde sergilenen Akıncı TİHA’nın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.