Tarih: 24.07.2024 14:25

Sandıkçı: “Erdem sahibi bireyler yetiştiriyoruz”

Facebook Twitter Linked-in

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ‘Haydi Güle Oynaya Camiye Gel’ projesinin yoğun ilgiyle devam ettiğini belirterek, “Erdem sahibi bireyler yetiştiriyoruz” dedi.
‘Haydi Güle Oynaya Camiye Gel’ projesiyle milli ve manevi yönleri güçlü nesilleri yetiştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel projemizle, çocuklarımızın ve gençlerimizin kişisel gelişim sürecinde önemli rol oynayan duyguları öğrenmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

Gelenek devam ediyor
“Canik’imizde hayata geçirdiğimiz projelerle erdem sahibi bireyler yetiştiriyoruz” diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, ‘Haydi Güle Oynaya Camiye Gel’ proje sürecinin ardından düzenleyecekleri ödül töreniyle projeye katılan çocuklara ve gençlere ödüllerini teslim edeceklerini ifade ederek, “İlçemizde bir gelenek haline getirdiğimiz Haydi Güle Oynaya Camiye Gel projemizle, çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatili sürecini verimli bir şekilde geçirmelerine katkı sağlıyoruz. Çocuklarımızın emek, birliktelik ve paylaşma gibi duyguların, yaşam içerisindeki önemini öğrenmelerine vesile oluyoruz. Proje sürecinin ardından düzenleyeceğimiz ödül töreniyle çocuklarımızı ve gençlerimizi ödülleriyle buluşturacağız” şeklinde konuştu.
‘Haydi Güle Oynaya Camiye Gel’ projesi kapsamında çocuklara ve gençlere bisiklet, taşınabilir oyun konsolu, video oyun konsolu, akıllı saat, kulak üstü bluetooth kulaklık ve kırtasiye seti ödülleri verilecek.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB