Tarih: 28.08.2024 15:52

Samsundaki KYK Yurtları hazır

Facebook Twitter Linked-in

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Samsun’daki yurtların tamamının yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduğunu belirtti.
Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından, KYK yurt başvurularının ne zaman yapılacağı merak konusu olurken, Samsun’daki yurt kapasitesinin yeterli olup olmadığı ve yurtların eğitim-öğretim yılına hazır olup olmadığı gibi sorular da gündeme geldi. İl Müdürü Feyzullah Dereci, "Geçen sene olduğu gibi bu sene de hiçbir öğrencimiz açıkta kalmayacak" dedi.

"Yurtlarımız hazır"
Samsun’daki tüm yurtların hazır olduğunu belirten İl Müdürü Feyzullah Dereci, "Samsun’daki yurt kapasitemizi geliştiriyoruz. Bu sene açacağımız yeni yurtlarımız var. Ana kampüste yer alan, 2 bin 700 kişilik yeni bir yurdumuz bulunuyor. İnşallah, geçen sene olduğu gibi bu sene de hiçbir öğrencimizi yurtsuz bırakmayacağız. Bu yıl yeni hizmete açacağımız 2 bin 700 kişilik yurdumuzun adı Fatma Çavuş Kız Öğrenci Yurdu. Samsun’daki yurtlarımızın tamamı hazır ve öğrencilerimizi bekliyor durumda. Temizlikleri yapılmış durumda" diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB