Samsun'da zincirleme kaza: 5 kişi yaralandı

Samsun

Alaçam'da kar nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kar Yağışı Trafiği Vurdu

Samsun'un Alaçam ilçesinde, Samsun-Sinop kara yolu Gökçeboğaz mevkisinde 4 aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası yaşandı. Kazada toplam 5 kişi yaralandı.

Zincirleme Çarpışma Nasıl Başladı?

Edinilen bilgilere göre, Sinop istikametinde seyir halinde olan Sedat Kara (34) idaresindeki 57 EB 044 plakalı BMW marka otomobil, sürücüsünün yağan kar nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki bariyerlere çarptı.

Ardından Gelen Zincirleme Etki

Aynı yönde ilerleyen Naci Bostan'ın kullandığı 55 JN 733 plakalı Fiat Tempra, bariyerlere çarpan araca arkadan çarptı. Bu çarpışmanın ardından Burhan Ekol yönetimindeki 55 TL 528 plakalı Fiat Albea, 55 JN 733 plakalı araca arkadan çarptı. Öner Şenşoy'un kullandığı 06 VYE 87 plakalı BMW ise 55 TL 528 plakalı araca arkadan çarparak zincirleme kazayı tamamladı.

Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi

Kazada, 57 EB 044 plakalı otomobilin sürücüsü Sedat Kara ile aynı araçtaki yolcu E.A.K. (6) yaralandı. Ayrıca, 55 JN 733 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Elmas Bostan (45) ve Büşra Bostan (21) de yaralananlar arasında yer aldı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tüm yaralılar Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma ve incelemeler devam ediyor.