Tarih: 19.08.2024 16:20

Samsun’da su sporu tutkunlarına ücretsiz “kano” eğitimi

Facebook Twitter Linked-in

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Batı Park’taki Su Sporları Tesisi’nde su sporu tutkunlarına ücretsiz “kano” eğitimi veriyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen kano ve dragon bot kurslarına ilgi ise her geçen yıl artarak sürüyor. İlkadım ilçesi Batı Park’ta yer alan Su Sporları Tesisi’nde eğitimlere katılan öğrenciler ilk olarak teorik eğitim alıyor, ardından suyla buluşarak kürek çekmedeki maharetlerini sergiliyor.
Su Sporları Tesisi’nde eğitimler dışında vatandaşlarda kano keyfi yapabiliyor. Her ay ortalama 4 bin vatandaş Büyükşehir ile kano yaparak suyun tadını çıkarıyor. Tesisler haftanın 7 günü 10.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
Sporun büyük bir tutku olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Her yaştan insanımız spor yapsın istiyor, bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Su sporları da en önem verdiğimiz branşların başında geliyor. Samsun’umuz da bu konuda çok önemli bir şehir. Biz de şehrimizin bu yönünü daha fazla öne çıkarmak adına, su sporlarında daha büyük başarılara imza atmak adına Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB