Samsun Valiliği, 2026 yılında kullanılacak toplantı alanlarını ilan etti. İlkadım ilçesinde Cumhuriyet Meydanı ve Tütün İskelesi, Atakum'da Atakum Amfi Tiyatro, Atakum Kent Meydanı ve Çobanlı Halk İskelesi belirlendi. Canik'te Doğupark Tenis Kulübü yanı, Tekkeköy'de ise belediye arkasındaki açık otopark alanı toplantı yeri olarak açıklandı.
Gösteri yürüyüşü için kullanılacak güzergahlar da paylaşıldı. İlkadım'da Cumhuriyet Caddesi ve sahil yolu, Atakum'da Adnan Menderes ile İsmet İnönü Bulvarları yürüyüş rotası olarak belirlendi. Tekkeköy'deki güzergah ise belediye arkasındaki açık otoparka bağlanan yol olarak ifade edildi.
Afiş ve pankart asma yerleri ise toplanma alanı, yürüyüş güzergahı üzeri ve toplantı alanı çevresi olarak duyuruldu. Ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Atakum, Canik, İlkadım ve Tekkeköy Belediye Başkanlıklarınca belirlenen alanlar da bu kapsamda kullanılabilecek.