Salihli'de okul çatısında mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Salihli

Hafsa Sultan Lisesi çatısında üç gündür mahsur kalan kedi, itfaiyenin müdahalesiyle güvenli şekilde kurtarıldı ve doğal yaşamına bırakıldı.

Çatıdaki Yardım Çağrısı

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin çatısında bir kedinin mahsur kaldığını fark eden duyarlı vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.


İtfaiyenin Hassas Operasyonu

İhbar üzerine olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı Salihli Amirliği ekipleri, yaptıkları titiz çalışmanın ardından kediyi bulunduğu yerden güvenli bir şekilde kurtarmayı başardı.


Kedinin Yeni Hayatı

Yaklaşık üç gündür çatıda mahsur kaldığı öğrenilen kedi, MABEM personeli tarafından beslenip bakımı yapıldıktan sonra sağlıklı bir şekilde doğal yaşam alanına bırakıldı.


Takdirle Karşılanan Kurtarma

İtfaiye ekiplerinin bu özverili müdahalesi, olay yerinde bulunan ve kurtarma anını izleyen vatandaşlar tarafından büyük bir takdirle karşılandı.