Salihli Devlet Hastanesi’nde ilk kez çocuk psikiyatristi atandı

Salihli Devlet Hastanesi’nde ilk kez çocuk psikiyatristi atandı

Salihli Devlet Hastanesi’nde ilk kez çocuk psikiyatristi atandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde bölge insanına hizmet veren Salihli Devlet Hastanesine ilk kez çocuk psikiyatristi atandı. Çocuk Psikiyatristi Uzman Doktor Nevzat Yılmaz’ın Salihli’de göreve başlamasıyla hastalar artık hastalar çevre il ve ilçelere gitmeyecek.
Aslen Salihlili Uzm. Dr. Yılmaz’ın, çocuk psikiyatrisi kliniğinde 0-18 yaş aralığındaki çocuk ve ergenlerde oluşan ruhsal hastalıkların tedavisi ve takibini yapıp, Otizm, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, enürezis-enkoprezis, duygu durum bozuklukları, zeka gerilikleri, tik bozuklukları, anksiyete bozukları, aile görüşmesi ve tedavisi, gelişimsel testler ile daha birçok alanda poliklinik hizmeti vereceği öğrenildi.
Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gürkan Dericioğlu, hasta kabulüne başlayan Çocuk Psikiyatrisi Uzman Doktor Nevzat Yılmaz’a görevinde başarılar diledi.

Uzm. Dr. Nevzat Yılmaz kimdir?
1989 Salihli doğumlu olan Uzm. Dr. Nevzat Yılmaz, uzmanlık eğitimini 2018 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Meslek hayatına Isparta Şehir Hastanesinde başlayan Aydın, daha sonra Diyarbakır Çocuk Hastanesi’nde görev yaptı. Uzm. Dr. Nevzat Yılmaz, son olarak memleketindeki Salihli Devlet Hastanesine atandı.