Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Bakkallar Esnaf Odası, Beyaz Düğün Salonu'nda Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Divan başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter'in yaptığı kongrede, başkanlık için mevcut başkan İsmail Ünlü ile Özcan Çetin ve Seyfettin Toker adaylıklarını koydu.
Kongrede kullanılan 637 geçerli oyun 351'ini alan Özcan Çetin, Salihli Bakkallar Esnaf Odası'nın yeni başkanı seçildi. İsmail Ünlü 247, Seyfettin Toker ise 36 oy aldı. Üç oy ise geçersiz sayıldı.
Tüm üyelere teşekkür eden Başkan Özcan Çetin, devraldıkları odanın bayrağını daha üst noktalara taşımak için çalışacaklarını ve her daim esnafın yanında olacaklarını taahhüt etti.
Özcan Çetin başkanlığındaki Salihli Bakkallar Esnaf Odası yönetim kuruluna Mehmet Ali Demir, Cüneyt Bülbül, Hüseyin Altınkeser, Sefa Ergün, Kadir Deniz ve Davut Mengirkaon seçildi. Denetim kurulu ise Atakan Oğuz, Sedat Mamak ve Hatice Serhan Özakça'dan oluştu.