Sakaryaspor ve Sarıyer'den beraberlik sonrası teknik direktör yorumları

Sakaryaspor ve Sarıyer

Trendyol 1. Lig'de Sakaryaspor ile Sarıyer golsüz berabere kaldı. İki teknik direktör de maç sonrası açıklamalar yaptı.

Beraberlik İki Takımı da Tatmin Etmedi

Trendyol 1. Lig 28. haftasında Sakaryaspor sahasında Sarıyer ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü de açıklamalarda bulundu.

Dalcı: "Üretken Olamadık, Fırsatı Kaçırdık"

Sakaryaspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, rakiplerin puan kaybettiği bir haftada kazanmaları gereken bir maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduğunu ifade etti. "Böylesine muhteşem bir ambiyansta bir fırsattı" diyen Dalcı, "Maça coşkulu başladık ama gerçekçi olmak lazım; ön tarafta çok üretken olamadık. Baskılı oynadığımız son 20 dakikayı 90 dakika boyunca göstermeliydik. Skor anlamında etkili olamadık" dedi.

Küme Düşme Barajı Tahmini

Ligde kalma mücadelesi hakkında da görüşlerini paylaşan Mustafa Dalcı, "42 ile 45 arasında küme düşme barajının olacağını düşünüyorum. Alttaki takımların birbiriyle oynayacağı maçlar bu durumu biraz daha etkileyebilir" diye konuştu.

Çetin: "Plan İşe Yaradı, Puan Farkı Korundu"

Sarıyer Teknik Direktörü Servet Çetin ise hafta boyu çalıştıkları stratejinin sahaya yansıdığını belirterek memnuniyetini dile getirdi. Çetin, "Oyuncularımız hafta boyunca çalıştığımız şeyleri harfiyen yerine getirdiler. Sakaryaspor adına bir final maçıydı, bunun bilincindeydik. Doğru durup pozisyon alarak gol yememeyi hedefledik" ifadelerini kullandı.

Tek Eksik: Pozisyon Değerlendirmek

Çetin, maçtaki tek eksiklerinin topu kazandıklarında rakip arkasına sarkamamak olduğunu söyledi. "Bu pozisyonları yakaladık ama değerlendiremedik" diyen Çetin, "Önemli bir maçtı, mağlup olmayarak puan farkını korumuş olduk. Bir puan bile bizim için önemli" şeklinde konuştu.