Saimbeyli’de ki dev Türk Bayrağı yeniden ihtişamına kavuştu

30.08.2024 16:10:36

Saimbeyli’de ki dev Türk Bayrağı yeniden ihtişamına kavuştu

Adana’nın Saimbeyli ilçesindeki dev Türk Bayrağı yeniden ihtişamına kavuştu.
İlçenin hakim tepesi olan Yeşilbağlar Mahallesi, Manastır Mevkii’nde yaklaşık 1.500 metrekarelik zemin üzerine çizilen şanlı Türk Bayrağının bakımını Saimbeyli Kaymakamlığı ve Saimbeyli Belediyesi işbirliğiyle yapıldı. Bayrak 30 Ağustos Zafer Bayramında yeniden eski ihtişamına kavuştu.
Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, "Büyük emeklerle yaklaşık 20 yıl önce Saimbeyli’mize kazandırılan bu bayrağımız, atalarımızın bizlere armağanı. 30 Ağustos Zafer’inin sene-i devriyesinde her zamanki ihtişamına tekrar kavuştu. Bu vesileyle ilçemizi her daim gölgesine alarak muhafaza eden bu bayrağımızın 20 yıl evvel çiziminde ve bugün bakımında emeği geçenlere teşekkür ediyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı tekrardan tebrik ediyorum” dedi.
Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal ise, "Şehitler diyarı Saimbeyli’nin dağlarında yer alan Türk Bayrağını eski ihtişamına kavuştu. Bu anlamlı günde bayrağımızı yenilemenin gururunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı da ilçede büyük bir coşku içinde kutlandı. Tüm halkımızın bayramını kutluyorum" diye konuştu.